U hebt niets in uw Shopping Bag.

U heeft geen artikelen om te vergelijken.

Zoek

Bagazzino account

Account informatie

Als winkelier, met een fysieke winkel, kunt u bij Bagazzino een account aanvragen voor het bedrijfsmatig inkopen van tassen en lederen accessoires.

Ons klantenbestand bestaat uit speciaalzaken in lederwaren maar ook schoenenzaken, beauty- en kapsalons, cadeauwinkels, life style shops, kledingzaken, bijoux- en sieradenshops. Iedereen met een fysieke winkel die zijn assortiment wil aanvullen met Italiaanse lederwaren is bij ons van harte welkom. Wij leveren niet aan webshops.

Lees vooraf onze algemene voorwaarden, de informatie "over ons" en de informatie onder "klantenservice". Mocht u daarna nog vragen hebben neem dan even contact met onze klantenservice op.

Nadat wij uw gegevens hebben ontvangen, worden deze door ons beoordeeld. Indien akkoord, ontvangt u van ons een e-mail, waarna u online kunt winkelen. Indien er onduidelijkheden zijn zullen wij u om aanvullende informatie vragen.

Keur ons als afzender goed zodat onze mail niet per ongeluk bij uw spam terecht komt.

 

Onze beloften en voorwaarden:
  • De minimale bestelgrootte bedraagt €100,- excl. btw per bestelling (naar België leveren wij uiteraard btw-vrij). Mocht u iets willen nabestellen of om een andere reden niet aan de minimale bestelgrootte voldoen, neem dan even contact met ons op.
  • Wij leveren direct uit voorraad. U ontvangt uw bestelling, die te volgen is met een track&trace code, binnen 1-3 werkdagen.
  • Betaling vooraf via een van onze betaalmogelijkheden waaruit u tijdens het betaalproces kunt kiezen.
  • Mochten modellen om wat voor reden dan ook niet aan uw verwachtingen voldoen, kunt u deze binnen redelijke termijn retourneren. In geval van defect, zijn wij altijd coulant.
  • Onze tassen zijn merkloos. Dit geeft u de vrijheid een eigen prijsstelling te kiezen. Vrijwel alle tassen zijn voorzien van een label Vera Pelle, Genuine Italian Leather of soortgelijk. 
  • Voor uw prijsstelling kunt u de prijzen van www.seasonbags.nl als richtlijn gebruiken.
 
 
         
Account aanmaken

Door een account aan te maken geeft u aan een geregistreerde klant van onze webshop te willen worden en akkoord te gaan met onze Algemene voorwaarden  en  Privacy verklaring.

Nadat uw account is goedgekeurd krijgt u toegang tot onze voorraad en de wholesale prijzen exclusief btw. 

We stellen een klantprofiel op waarin uw bestelhistorie wordt vastgelegd. Hierdoor wordt het mogelijk om:
* eenvoudig in te loggen;
* bestellingen in te zien;
* eenvoudig nabestellingen te plaatsen;
* achteraf facturen te printen;
* zelf uw accountgegevens te beheren.

 Klik hier om een account aan te maken